Choose your training, get real-life coaching, read tips & tricks from pros and keep track of your performance. micoach is all you need to get the results you want.
Whether you want to track your stats, play your music or measure your heart rate, our miCoach devices can monitor your every step - whatever your sport.
Какво можете да вакуумирате с Laica пликове за вакуумиране?
Свежи плодове, зеленчуци, ядки и храна. Маринована храна – не само можете да мариновате пържоли и зеленчуци във вакуумно затворени торбички, но можете и да мариновата храна в тях. Микс салата – можете да създавате салати и да ги съхранявате в плки за приготвени за хранене обяди всеки ден. Sous vide – за да готвите и да запазите всички полезни вещества и вкус на вашата храна
Съвети за по-добро вакуумиране с пликове
Не забравяйте да спазвате всички инструкции за безопасност и експлоатация, предоставени от производителя. За всеки тип вакуумен уплътнител, оставете достатъчно място между отворения край на торбата и храната, за да осигурите правилно уплътнение и да предпазите от влага. Уверете се също, че торбичката е чиста и без никакви частици храна, където ще бъде направено запечатването. Не забравяйте да сгънете отвора на чантата назад и далеч от отвора, за да не остане храна. Когато запечатвате мокра храна, спрете да запечатвате, преди течността да излезе от торбата. Можете също така да поставите мариновани храни във вакуумни пликове, които тепърва ще бъдат затворени във фризера за 5 до 10 минути, за да помогнат за втвърдяването на маринатата. Тази стъпка предпазва маринатата от лесно изтичане на торбата при вакуумно запечатване.
Какво не мога да вакуумирам с пликове от Laica?
Гъбите, чесънът и меките / непастьоризирани сирена като Бри и Рикота не трябва да се запечатват под вакуум. Тези продукти са изложени на риск да съдържат анаеробни бактерии, които могат да растат и да процъфтяват в среда без кислород във вакуумен плик или ролка.
Какви са ползите от Laica пликове за вакуумиране?
С гофрирани / релефни пликове за вакуумиране Laica модел VT35012 ще имате възможност да запазвате за по-дълго време различни видове хранителни продукти. Освен пресни продукти имате възможност да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Гофрираните пликове за вакуумиране на Laica са подходящи както за домашна така и за професионална употреба. Пликовете на марка Laica са подходящи както за замразяване на хранителни продукти така и за нискотемпературно готвене СУВИД.
Характеристики на пликовете за вакуумиране Laica 20×28 см – 100 бр. VT3501
Производител: Laica Италия
Модел: VT3501
Пликове за вакуумиране рамер: 20×28 см
Дебелина на пликовете за вакуумиране: 85микрона гладката страна, гофрираната 180-220микрона
Гофрирани пликове за вакуумиране
Широк температурен диапазон: за замразяване и за нискотемпературно готвене сувид
Предназначение: релефни пликове за вакуумиране на хранителни продукти за домашна и професионална употреба
Употреба: Гофрирани – релефни пликове за вакуумиране подходящи за машина за вакуумиране с външно вакуумиране без камера
За всички видове машини за вакуумиране познати на пазара – Универсални
Комплект от 100 бр. пликове за вакумиране
Подходящи за употреба в хладилници и фризери
Подходящ за готвене във вода (80 ° C) и кипене (100 ° C максимум 15 минути)
Подходящ за нискотемпературно готвене до 70 ° C до 2 часа
Не съдържат: Бисфенол А
Тегло: 1 кг
запазвате храните за 4 до 5 пъти по-дълъг период отколкото оставени в свободен достъп до въздуха
предпазвате свежите храни от образуване на плесени и мухъл
предотвратявате смесването и поемането на нежелани миризми от други продукти
изолирате сушените продукти от влага и прах
премахвате окислението на храните, което причинява кислорода
разпределяте храната на готови дози (порции) за употреба
оргазнизация на пространствата в хладилника или фризера