Подвижен уред за су вид /термоциркулатор (Sous-Vide) готвене Laica SVC107

Наличен
SKU
F200874
319,00 лв.
Курс на конвертиране 1 € = 1.95583 лв.
  -2% при плащане с карта!
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY / ЕВРОПЪТ
☎  0700 35 800
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • TBI Bank
  • БНП Париба Лични Финанси
Плати с карта, получи отстъпка×
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.

Подвижен уред за су вид готвене Laica SVC107

Съвременната кулинария познава неограничен брой техники на готвене, но има една, която заслужава особено внимание. Готвенето под вакуум при ниска температура, известно по света с френския термин „sous vide“ (су вид), е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи, заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона: 50°C – 68°C. Във вакуум се готвят често по-жилави меса, за да се разгради колагена и да се преобразува в желатин. Преди да се вакуумира, продуктът трябва да се почисти много добре. Продължителността на готвене и температурата варира от естеството на самия продукт, но температурата винаги е от 50°C до 68°C. При работата с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на готвене под вакуум е приложимо в профисионална среда и в домашни условия. Особено подходящо е за кетъринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа на температура от 58°C – 60°C, охлаждат се и непосредствено преди сервирането се затоплят, като едва след това се разопаковат.

Характеристики на подвижен уред за су вид готвене Laica SVC107

  • Долна част изработена от висококачествена неръждаема стомана.
  • Горна част представлява олекотена пластмасова конструкция.
  • Загряване на водата: от 25°C до  95°C с точност до 0,5°C.
  • Циркулация на водата: 6 -15 l/min.
  • Модерен сензорен дисплей с приятна LED светлина.
  • „Touch“ бутони за управление.
  • Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене.
  • Показание на дисплея за оставащо време на готвене.
  • Цифров програмируем таймер.
  • Фиксатор за закрепване към съда за готвене.
  • Елегантен дизайн и компактни размери.
  • Удобен за съхранение.
  • Лесен за употреба и почистване.
  • Здравословно и диетично готвене: ниското температурно вакуумно готвене позволява да се приготвят вкусни храни, като се използват няколко подправки
  • Цвят: черен
  • Размери: 40.4 x 13.5 x 9.2 cm – 1.37 kg
  • Мощност: 1200  W.
  • Захранване 230 V, 50 Hz.
  • Модел: SVC107
  • Тегло: 1.37 кг
Характеристики
Безплатна доставкаДа
Напишете вашето мнение
Оценете:Подвижен уред за су вид /термоциркулатор (Sous-Vide) готвене Laica SVC107
Вашият рейтинг