Професионална машина за вакуумиране Laica VT3120.
Предназначение за домашна употреба!
Бързо и лесно домашно консервиране с машина за вакуумиране Laica VT3120. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове. Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо . Laica VT3120 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране Laica VT3120 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове.
Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. Това е уред за бързо и лесно консервиране на различните видове храни за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове с 2 години гаранция и най-високо качество.
→ Двойна смукателна помпа, двойна уплътнителна лента
→ Регулируема мощност на засмукване (нормална - нежна)
→ Тройна настройка на запечатване (сухо - влажно - мокро)
→ Поставка за ролки с двупосочен резач
→ Заключваща дръжка
→ С ръчна функция за деликатни и крехки храни
→ Използване с буркани
→ Функция „Бързо мариноване“
Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо, както и за готвене sous vide (су вид). Laica VT3120 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон.
Какви са предимствата от професионален уред за вакуумиране VT3120 Laica? → Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика.
→ Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци.
→ С професионалната машина за вакуумиране Laica VT31200 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове, включително и бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти за постигане на професионални резултати в домашни условия.
→ Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена.
→ Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера.
Какво включва комплектът?Включени са 2 ролки за вакуумиране на хранителни продукти.
Характеристики на професионалната машина за вакуумиране Laica VT3120 → Напълно автоматична вакуум машина
→ Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове
→ Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни
→ Двойно запечатваща лента
→ Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
→ Електонен температурен контрол за перфектно запечатване
→ За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.
→ Включва 2 бр. ролки
→ До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
→ компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутона за спиране регулирате
→ вакуумната сила - идеален за чувствителни стоки, отделна функция за заваряване, електронно наблюдение на температурата
→ Ширина на ролката макс. 30 см
→ Възможност за вакуумиране на хранителни продукти за съхранение във фризер или нискотемпературно готвене
→ Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
→ Машината за вкуумиране е снабдена с подвижна вакуум камера
→ Маркуч за вакумиране на кутии (опционално)
→ Вграден нож за рязане на торбичките
→ Двойна вакуум помпа
→ идеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide.
→ Мощност 130 W 230 V, 50Hz
→ Материал на корпуса: неръждаема стомана
→ Размери 40 x 12.2 x 20.6 cm
→ Тегло 1.32 кг